MarjonHoogervorst

Investering Professionele fotografie

Voor creëren van Professionele kwaliteit Visuele Content van jouw merk/product/bedrijf reken ik per uur dat ik fotografeer een bedrag van 165 euro exclusief BTW.
Dat betekent dat als ik één uur fotografeer, dat daar voor dat bedrag, ook de beeldbewerking* in begrepen zit, de apparatuurkosten, de voorbereiding en -bespreking èn het gebruik van het beeld door de opdrachtgever zelf**.

De minimale afname van fotografie in een nieuwe samenwerking is een halve dag. Mocht dit niet in jouw “plaatje” passen omdat je bijvoorbeeld een startende ontwerper bent. Neem dan even contact met me op.
Bij een reistijd van > 45 minuten, reken ik reistijd door met een tarief van 50 euro exclusief BTW. 
Mijn kilometervergoeding bedraagt (volgens ANWB tabel) 45 cent per kilometer.
Eventuele kosten voor gebruik assistent, lokatie- en/of studio zijn hier niet bij inbegrepen. 

* Beeldbewerking met een maximum van naar rato 60 beelden per dag
** Deze licentie is niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf overdraagbaar aan derden.

Aan de fotografie die je op mijn website ziet, zie je dat ik vaak samenwerk met een Professionele Styliste. Door middel van goede styling en idem fotografie zetten we vaak een sfeer neer waarin de ruimte of het object de eyecatcher wordt. Het resultaat is een serie foto’s die ervoor zorgt dat het oog de juiste kant op wordt gestuurd. In het vormen van een visuele beeldtaal vanuit een missie en strategie van een merk of bedrijf geeft een styliste (is vaak ook art director) zeker een meerwaarde! Informeer naar de mogelijkheden indien je hierover meer informatie wenst.

Kun je je hierin vinden? Neem dan contact met me op om de voortgang van een eventuele samenwering te bespreken.


IMG_0101.jpg

VISUEEL CONSULTANCY

Onder de term Visueel Consultant versta ik mijn diverse werkzaamheden op gebied van lesgeven, trainen en coachen.

Op gebied van lesgeven (docent Beeldcultuur en Beeldcreatie) binnen het onderwijs zou ik graag persoonlijk contact willen om de mogelijkheden te bespreken.

Met 1:1 begeleiding en coaching help ik jou graag verder in jouw ontwikkeling als Professioneel Fotograaf. Dit kunnen diverse vormen van fotografie zijn zoals portretten van kinderen, interieurfotografie en lifestyle. Hierin komen desgewenst ook verschillende technieken op gebied van flitsen en beeldbewerking aan de orde. Alle wensen en leerdoelen worden hierin vooraf besproken. Hiervoor reken ik 85 euro per uur.


IMG_0424.jpg

VISUELE content voor instagram

Soms heb je gewoon veel beeld nodig om je merk of product op Instagram en in je Webshop te promoten. Je mist nèt het oog en gevoel voor styling om zelf deze content te maken. Maar je hebt niet de hoge kwaliteit nodig die wij leveren met onze professionele camera’s… ik kan jou daarbij helpen!
Voor het fotograferen van Visuele Content met de iPhone 8plus (binnenkort de 10+), voor bijvoorbeeld Instagram reken ik 85 euro per uur ex BTW. Daarbij geef ik je, tussen het fotograferen door, tips over apps en filters om deze content goed in te zetten.


KINDERPORTRETTEN

Voor het fotograferen van kinder- en gezinsportretten (max 5 personen) nodig ik je graag uit in mijn studio op het Culturele Bedrijventerrein van De 1800 Roeden. Deze oude munitie-opslagplaats is een beleving op zich! We fotograferen groepsportretten en individuele portretten in een tijdsbestek van 30 - 60 minuten.
Het liefst maak ik jullie blij met alle foto’s digitaal, zodat je ze naar hartelust kunt delen met opa’s en oma’s… Deze mooie herinneringen mòèten gedeeld worden nietwaar?! Daarom zijn de hoge resolutie foto’s (max 40 stuks) hierbij inbegrepen. Ik geef je wat tips, waar je dit het beste af kunt laten drukken. Deze investering is 295 euro inclusief BTW.